به گزارش اگزیم نیوز، «سید صولت مرتضوی» امروز (شنبه) همزمان با برپایی هفته گرامیداشت کار و کارگر، در «مراسم اولین جشنواره اعطای نشان اقتصاد مقاومتی استان تهران» با حضور مدیران عامل کارخانهها، فعالان اقتصادی و جمعی از کارگران و کارآفرینان استان تهران که در کارخانه «ساپکو» برگزار شد، اظهار داشت: امسال روز کارگر و معلم با هم عجین شدهاند، باید بگویم هم کارگران معلم هستند و هم معلمها کارگر. معلم در کسوت تعلیم و تربیت است و کارگر علاوه بر این در کسوتها در بخش تولید و رونق نیز فعال است.
وی ادامه داد: موضوع کار و تولید یکی از مولفههای بزرگ در تکریم بشریت است. در احکام و آموزههای دینی ما به این موضوع اشاره شده آن گوهر گرانبهایی که جایگاه انسان را رفعت میبخشد، سعی، تلاش و کوشش است. مقام معظم رهبری امسال به منظور ایجاد استقلال شعار سال را جهش تولید با مشارکت مردم انتخاب کردند. گرچه مخاطب شعار ایشان آحاد مختلف جامعه مانند مدیران، فرهنگیان، کارفرمایان و... هستند، اما مخاطب اصلی جامعه کار و تولید است.
وزیر کار تاکید کرد: کشورهایی که به استقلال برسند در تمام مولفههای حاکم و رایج بر مدیریت کلان جهان اثرگذار هستند. بعضی از کشورها دارای استقلال سیاسی و برخی دارای وابستگی سیاسی هستند. برخیها استقلال اقتصادی و برخی وابستگی اقتصادی دارند.
مرتضوی گفت: اثرگذاری استقلال سیاسی برای هر قومی زمانی در جهان موثرتر خواهد بود که توام با استقلال اقتصادی باشد. در دهه گذشته رهبر انقلاب به موضوع استقلال اقتصادی به مبحث رشد و جهش تولید، اقتصاد مقاومتی پرداختهاند. امسال بر جهش تولید نیز تاکید کردند. در ملاقاتی که به مناسبت روز کارگر با ایشان داشتیم فرمودند که جهش از رشد متفاوت است. جهش یعنی چند گام بلند برداشتن و سیر صعودی سپری کردند.
وی بیان کرد: ما در اجرای فرمان رهبر انقلاب باید به این موضوع توجه کنیم. اکنون استقلال سیاسی کشور ما در کره زمین زبانزد است. استقلال فرهنگی ما بینظیر است و در حوزه استقلال اقتصادی هم گامهای بلندی برداشتهایم، زیرا این کشور ۴۰ سال با تحریمها مواجه بوده است. اما اکنون در بخشهای مختلف حوزه نرمافزار و سخت افزار ما پیشرفتهای بسیار وسیعی را داشتهایم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: البته که این پیشرفتها کفایت نمیکند و باید هر روز بهتر از روز گذشته باشد.
نشان اقتصاد مقاومتی و اهدای آن برگرفته از بند ۲۰ ابلاغیه سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی توسط رهبر معظم انقلاب است. در این دوره با ارزیابی ۲۵۰ کارخانه سراسر کشور ۱۲ کارخانه و مرکز تولیدی منتخب شدند. افرادی از نخبگان صنعتی و توانمندی که شاخصههای پیشتازی اقتصاد دانش بنیان را دارند این ارزیابیها را انجام دادند. به گفته مسئولان برگزاری این مراسم، در این فرایند ۴۰۰ ارزیاب حضور داشتند. این طرح در آینده بهینهتر خواهد شد. اکنون در بیش از ۱۵ استان مراسم نشان اقتصاد مقاومتی برگزار شده است. استانهای دیگر نیز در روزهای آینده این مراسم را برگزار خواهند کرد. این مراسم با همت و تلاش سازمان بسیج کارگران و کارخانجات کشور برگزار شده است.
نظر شما